Акція “Напиши листа вдячності солдату”

За вікнами кружляють листочки – жовті, червоні, подекуди зелені. Неймовірно гарно! Граючись в осінньому листі, школярі відчувають, як воно пахне: це запах осені, справжньої української осені. Вони мріють, щоб осінь була мирною, щоб сніг узимку був білим, щоб пахнув яблуневий цвіт навесні, а влітку золоте пшеничне поле і синє небо зливались у яскраві кольори державного прапора України.

Патріотизм – одне з найбільш глибоких людських почуттів. Він проявляється у відданості і любові до Батьківщини, до свого народу, його традицій. Всі ми – частина української нації, мужньої і красивої.

Нині кожен із нас переймається подіями на фронті. Переживає та вболіває за життя захисників Вітчизни і, водночас, ми щиро віримо, що вони повернуться додому з перемогою живі та здорові.Нещодавно у Возсіятському ліцеї проходила акція “Напиши листа вдячності солдату”. Відрадним стало те, що майже всі школярі взяли участь у цій акції разом зі своїми батьками та вчителями. Діти щиро вірять, що листи, які вони написали зігріватимуть серця українських вояків, слугуватимуть запорукою незламного духу, душевної відради, гартуватимуть бойовий дух, загоять тяжкі моральні і тілесні поранення та підтримають віру у нашу велику перемогу.Дорогі наші Захисники! Наші діти вірять, що наша держава буде вільною. Їх маленькі сердечка відчувають це. Вони переживають і тримають за вас свої маленькі кулачки. Хай з вами буде віра, надія і любов. Хай Божа сила вас оберігає! Слава Україні!

Р.S. Всі дитячі привіти напередодні свята доставлені адресатам

Кiлькiсть переглядiв: 10

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.