#День_шкільного_молока_2023

#День_шкільного_молока_2023

Astarta-Kyiv Quality FOOD Trade Program Молочний альянс КАНІВ Селянське Molokia

З метою проведення Конкурсу з нагоди Всесвітнього дня шкільного молока, підвищення рівня обізнаності серед дітей та дорослих про користь для здоров’я молока та молочних продуктів у нашому закладі освіти було проведено майстер-клас по виготовленню домашньої бринзи.

Роботу по виготовленню презентували Мельничук Наталя та її онучка Ілка Валерія, учениця 7 класу Возсіятського ліцею Єланецької селищної ради.

Бринза являє собою кисломолочний продукт, що відноситься до ропні сири. З давніх пір цей делікатес прикрашає трапезу східних народів, а сьогодні став одним з найулюбленіших ласощів у всьому світі. Бринза має безліч чудових властивостей, але не всім відомо, як її правильно вживати, в чому полягає користь цього продукту. Ропні сири використовують в самих різних рецептах, з їх допомогою будь-яке блюдо легко зробити більш смачним і корисним.

Кiлькiсть переглядiв: 17

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.