Туризм

Інформація Возсіятської ЗОШ І – ІІІ супенів

про організацію та проведення дня туризму

Традиційно, в кінці вересня всі школи району відмічають День туризму. Учнівський та педагогічний колективи Возсіятської ЗОШ І – ІІІ ступенів також з радістю чекають цього дня, готуючись до туристичного походу. Кожен клас підбирає назву для своєї туристичної групи, девіз, речівку, емблему, щоб достойно представити себе на загальношкільній лінійці в день походу. А учні початкових класів, перед походом, мали змогу показати свої знання з природознавства на цікавій вікторині «Люби і знай свій рідний край». Діти поринули в надзвичайну подорож стежками рідного краю. Юні природолюби з великим задоволення відгадували загадки про рослин, тварин. З цікавістю дивилися сюжети про дивні куточки рідного села Возсіятського. Учні продемонстрували виразне читання віршів напам’ять про природу, тварин, рідну країну – Україну. Тому в день походу почувалися досить впевнено і гарно представили свої загони на загальношкільній лінійці.

І ось нарешті з піснею учні разом з класними керівниками вирушили в похід. Школярі розділилися на дві групи: 1 – 4 класу попрямували на берег Громоклії, а 5 – 11 класи – подалі до водосховища, до джерела. Туристичні походи для школярів – це дуже цікава і добра справа, це час проведений з однокласниками на лоні природи, це згуртування класного колективу і перевірка витривалості, взаємовиручки. Кожен такий похід це не лише час, проведений на свіжому повітрі, але й час погомоніти про все на світі, одним словом – поспілкуватися, поділитися найпотаємнішим. А ще похід – це унікальна нагода полюбуватися чудовими краєвидами рідного села, попити води із джерела, наварити найсмачнішої в світі юшки і з радістю посмакувати нею в колі друзів.

Саме з цією метою і був оголошений конкурс «Найсмачніша юшка саме в нас».

Коли туристи добре понаїдалися юшки, на місцевості були проведені веселі спортивні естафети на витривалість, вміння орієнтуватися, бути вмілим і витривалим.

Кiлькiсть переглядiв: 171

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.