Знай наших!

Знай наших!

З 06 по 13 вересня 2014 року в дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладах району проводився Всеукраїнський тиждень та фізкультурно-оздоровчі заходи, присвячені Дню фізичної культури і спорту. Саме в цей період у прекрасному спортивному комплексі, Стадіоні -105, у курортному місті Ріміні (Італія) проходив Світовий Чемпіонат серед кадетів та юніорів з кікбоксингу «WAKO-2014». Італія вже давно організовує та проводить міжнародні заходи і Федерація Кікбоксингу Італії разом з Організаційним Комітетом (Різзі/Фальсоні) роблять все можливе, щоб цей захід запам’ятався учасникам. Стадіон-105 був оснащений 6 татамі, 2 рингами та всім необхідним для проведення Світового Чемпіонату. У спортивному комплексі є багато місця для розігріву та тренувань.

В Чемпіонаті брало участь 1900 спортсменів з 75 країн, серед яких була й Національні збірна України в кількості 35 чоловік. Приємно зазначити, що до складу Національної збірної України включено 7 спортсменів Миколаївської області, серед яких був і учень 4 класу Возсіятської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Демченко Тарас.

На всіх Чемпіонатах WAKO вікові категорії визначаються наступним чином:

- категорія 8-9 (років) – тільки музичні форми (в цій категорії і виступав Демченко Тарас);

- молодші кадети: 10, 11, 12 років – тільки Поінт Файтинг;

- старші кадети: 13, 14, 15 років (усі дисципліни);

- молодші юніори: 15, 16 років;

- юніори: 16, 17, 18 років (усі дисципліни).

На змаганнях з аєрокікбоксингу (у розділі музичні форми) приймало участь 14 країн (Росія, Белорусія, Ізраїль, США, Ірландія, Канада, Індія і тощо), де в жорсткому стилі зі зброєю Демченко Тарас отримав бронзову медаль, а в жорсткому стилі без зброї - срібну медаль.

Учнівський та педагогічний колективи Возсіятської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів щиро вітають Тараса з високими нагородами та бажають в подальшому спортивних успіхів та перемог!

/Files/images/тарас1.jpg

/Files/images/тарас2.jpg

/Files/images/тарас3.jpg

/Files/images/тарас4.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 285

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.