Вітаємо з достойною перемогою Орсач Оксану!

Вітаємо з достойною перемогою Орсач Оксану!

/Files/images/02 (16).jpg

Кожного року стало традиційним проведення районного конкурсу «Учень року». Конкурс проводиться з метою стимулювання творчого розвитку учнів старших класів, виявлення і підтримки обдарованої учнівської молоді, залучення її до активної участі в конкурсах, змаганнях, створення сприятливих умов для самовизначення, самореалізації. 29 квітня 2014 року на базі Єланецької ЗОШ І-ІІІ ступенів проведено районний конкурс «Учень року – 2014». Учасниками конкурсу стали кращі представники учнівських колективів: Мачко Вікторія, Приходько Олександр (Єланецька ЗОШ І – ІІІ ступенів), Дорошенко Катерина (Єланецька гуманітарна гімназія), Орсач Оксана (Возсіятська ЗОШ І-ІІІ ступенів), Чуксікова Юлія (Калинівська ЗОШ І – ІІІ ступенів), Крисіна Інна (Ясногородська ЗОШ І – ІІІ ступенів), Ліпова Ольга (Куйбишевська ЗОШ І – ІІІ ступенів).

Конкурсантів привітала завідуюча методкабінетом відділу освіти, молоді та спорту Єланецької райдержадміністрації Бурлака Т.Ю., яка побажала їм всіляких гараздів, успіхів у навчанні, а також подякувала за те, що вони своєю наполегливою працею та розумом підтримують імідж свого навчального закладу. Тетяна Юріївна побажала учасникам достойної перемоги на конкурсі.

Конкурс проходив в 2 тури. В першому турі учасники заочно презентували своє портфоліо. На конкурсантів чекали різноманітні інтелектуальні конкурси, під час яких школярі демонстрували глибокі знання, загальну ерудицію, вміння використовувати комп’ютерні технології, а також розповідали про свої захоплення і уподобання. Креативно учасники підійшли до наповнення творчого проекту, де кожен з них підготував яскраві та змістовні мультимедійні презентації, продемонстрував свої захоплення.

Кожна дитина розкривалася по–особливому. Дуже різнопланові захоплення та вміння має Орсач Оксана, яка представила журі справжні витвори мистецтва – картини, вишиті нитками та бісером, декламувала власні вірші (має три власних збірки) та поділилася власним досвідом створення мультфільмів за допомогою комп’ютера.

В другий тур конкурсу, після тяжких випробувань, пройшли чотири учасники: Орсач Оксана (Возсіятська ЗОШ І-ІІІ ступенів), Приходько Олександр (Єланецька ЗОШ І – ІІІ ступенів), Дорошенко Катерина (Єланецька гуманітарна гімназія), Чуксікова Юлія (Калинівська ЗОШ І – ІІІ ступенів).

У фіналі учні достойно самопрезентували себе, гарно висловлювалися в конкурсі «Моя позиція» на тему «Життя – найбільша цінність». Серед висловлювань були цікаві власні судження, міркування, цікаві форми подачі теми.

І ось він – переможець! Рішенням районного журі конкурсу почесного звання «Учень року – 2014» удостоєно Орсач Оксану, ученицю 9-А класу Возсіятської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Оксані вручено «Ніку» - символ перемоги, енциклопедію ерудитів та нагороджено дипломом відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації.

Спостерігаючи за учасниками конкурсу «Учень року – 2014», знову і знову переконуєшся в тому, що не талановитих дітей немає. Фіналісти довели, що майбутнє належить інтелектуалам, що тільки талант, розум і високий професіоналізм здатні змінити світ на краще. А завдання батьків та вчителів полягає в тому, щоб своєчасно розгледіти дитячу душу, спонукати її до розвитку і самовдосконалення. Проведений конкурс підтвердив, що поряд із нашими дітьми немає байдужих людей, а є відповідальні батьки та творчі і неординарні педагоги.

/Files/images/CAM00273.jpg

/Files/images/CAM00277.jpg

/Files/images/CAM00278.jpg

ЗДВР Чуніхіна О.О.

Кiлькiсть переглядiв: 139

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.