299 бригада тактичної авіації гостинно зустріла школярів

19 лютого 2014 року для учнів Єланецького району за ініціативи голови Єланецької райдержадміністрації Добровольського А.В. до Дня захисника Вітчизни була організована поїздка до 299 бригади тактичної авіації, яка знаходиться в місті Миколаєві.

Гостинно і доброзичливо зустріла нас краща авіаційна бригада Повітряних Сил України на чолі з старшим лейтенантом Карпенковим Артемом Костянтиновичем. Учні із захопленням слухали розповідь офіцерів та екскурсовода в музеї бойової слави про історію заснування авіаційної бригади, переглядали відеофільм про сучасні літаки. Також в учнів була унікальна можливість на власні очі не тільки побачити, а ще й побувати в літаку Е-125, який був задіяний під час бойових дій в Афганістані. На території льотної бази знаходиться командно-диспетчерський пункт та льотний будинок, в якому учні змогли побачити кімнату для навчання пілотів, для висотного спорядження та для психологічного розвантаження, де все було облаштовано для комфортного відпочинку пілотів після польоту.

В їдальні частини учнів пригостили польовим супом, різними за видами гарнірами.

Учнівський та педагогічний колективи Возсіятської ЗОШ І-ІІІ ступенів висловлюють велику подяку голові Єланецької РДА Добровольському А.В. за цікаву і змістовну екскурсію.

Практичний психолог Возсіятської ЗОШ І-ІІІ ступенів

Вільчак Л.Є.

/Files/images/SDC14873.JPG

/Files/images/SDC14861.JPG

/Files/images/SDC14849.JPG

/Files/images/SDC14828.JPG

/Files/images/SDC14813.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 244

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.