Міс Україночка - 2014

Міс Україночка - 2014

14 лютого у Возсіятській ЗОШ І – ІІІ ступенів серед дівчаток 1 – 3 класів пройшов конкурс «Міс Україночка - 2014». На сцену вийшло семеро розумних, вмілих, гарних та артистичних конкурсанток, які змагалися за титул «Міс Україночка - 2014». Кожна з дівчаток мала дуже красиве національне вбрання, як справжня україночка – паняночка. На учасниць чекали досить складні завдання: представитися, прочитати напам’ять поезії Т. Г. Шевченка у конкурсі «Ліричний», продемонструвати вокальні, артистичні здібності, а також кулінарні у конкурсі «Господарочка», де вони достойно представляли українську страву, приготовлену мамами. Не обійшлося навіть без подіумних здібностей при демонстрації креативного одягу, створеного руками матусі з підручних матеріалів для конкурсу «Мода в умовах кризи». Саме такі випробування випали на долю учасниць. Найбільше вболівали за своїх донечок звичайно ж матусі, які були учасницями деяких конкурсів як при підготовці так і під час свята. Надзвичайно ніжно, по – особливому трепетно пройшов конкурсу з участю матусь «Коса – дівоча краса», на якому вони заплітали і прикрашали коси своїх донечок.

Оцінювало конкурсні завдання журі у складі директора школи – Франчук Г. А., вчителя хімії та трудового навчання Вєдяєвої Н. О. та депутата Возсіятської сільської ради - Непши І. В.

Так чи інакше, а з номінаціями членам журі визначитися було важко, адже кожна з конкурсанток зачарувала публіку по – своєму. Тому жодна з них не залишилася без нагороди, бо стала переможницею у своїй номінації і здобула заслужений титул.

«Міс Скромність» стала напрочуд світла дівчинка – Тюпа Світлана, учениця 2 – А класу. Ніжна, тендітна, сором’язлива Світланка виступала досить впевнено, достойно показала себе в кожному із конкурсів.

«Міс Артистичність» здобула миловидна, емоційна, талановита дівчинка – Стецюк Віолета – учениця 2 – Б класу, вона має чудовий голос, гарно співає, вміє гарно демонструвати сукню, зачіску на подіумі.

Титул «Міс глядацьких симпатій» виборола юна україночка, дівчинка з с. Ольгополь – Мазурик Софія, учениця 2 – Б класу. Ця дівчинка дуже сподобалася всім глядачам, а особливо зачарувала демонстрацією моделі на конкурсі «Мода в умовах кризи».

Звання «Міс ніжність» дісталося найменшій учасниці – Козарян Нуші, учениці 1 класу, яка вразила скромністю, миловидністю, а зачарувала – своїм чудовим національним костюмом і костюмом з підручних матеріалів. Як справжня панна вийшла на подіум Нуша в шляпі і сукні і достойно все продемонструвала.

А ще одна першокласниця – Федоренко Вікторія зачарувала журі і глядачів своєю чарівністю, милою посмішкою, вразила гарною зачіскою, українським костюмом, тому отримала титул «Міс Чарівність»

Дві сестрички – Бондаренко Дар’я і Тетянка, підтримували одна одну в кожному конкурсі, але кожна по – своєму оригінально, креативно проявила себе. За свою неповторність, красу, привабливість, Бондаренко Дар’я здобула титул «Міс Привабливість», а Бондаренко Тетяна, старша сестричка, найстарша учасниця, учениця 3 класу стала переможницею конкурсу і здобула звання «Міс Україночка – 2014»

Хочеться привітати всіх дівчаток учасниць із здобуттям титулу, участю в конкурсі, першим дебютом і побажати їм успіхів в усіх починання, бо вони – найкращі, найрозумніші, найталановитіші і вони це достойно довели. Хочеться подякувати матусям, які доклали чимало зусиль, щоб підтримати своїх донечок, а також хотілося б подякувати класоводам 3 і 2 – Б класів – Діордіці Н. Б. і Грищук О. О., які підтримали своїх учасниць і надали потрібну допомогу.

Завдяки спільним зусиллям свято вдалося, учасниці здобули впевненість для подальших перемог, глядачі отримали задоволення.

Заступник директора з виховної роботи

Чуніхіна О. О.

/Files/images/DSCN7964.JPG

/Files/images/DSCN7961.JPG

/Files/images/DSCN7959.JPG

/Files/images/DSCN7956.JPG

/Files/images/DSCN7947.JPG

/Files/images/DSCN7934.JPG

/Files/images/DSCN7919.JPG

/Files/images/DSCN7930.JPG

/Files/images/DSCN7911.JPG

/Files/images/DSCN7907.JPG

/Files/images/DSCN7927.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 338

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.